Török Balázs

Tel.:
Mobil: +36-70-635-5163
Fax: +36-1-225-4090
E-mail: kotvenyszerviz@eurorisk.hu
Cím: 1133 Budapest, Árbóc utca 6.

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönöm, hogy biztosításainak kezelésével engem bízott meg.

Ez az oldal a személyes alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetek, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén.

Bemutatkozás:
BEMUTATKOZÁS:

A kötvény-szerviz oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítséget nyújthassunk mindazoknak, akik biztosításaikat ár-érték arányban a legjobb helyen szeretnék tudni.

Tapasztalataink alapján, az élő biztosítások mintegy 20 százaléka már nem fedi le az ingatlan, készlet, tárgyi eszköz, gépjármű valós értékét, azaz alulbiztosítást nyújt csak.

A szakértők szerint évente kellene a biztosítási szerződéseket felülvizsgálni. Nagyon kellemetlen meglepetéssel szembesülhet, aki elavult biztosítása miatt komoly összegektől esik el egy-egy káresemény kapcsán, vagy komoly összegeket kell fizetnie biztosítás hiányában olyan károk után, amikre már lehetne biztosítást kötni!

Sokszor egy élet munkája forog veszélyben, ha nem megfelelő a biztosításunk, és tapasztalat az is, hogy a megfelelő megoldás nem feltétlenül drágább.

Elégedett lesz, ha ránk bízza kötvényei átvizsgálását!
Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2018.09.25
PoweredBy: SK Trend Kft